קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות15
ציון בריאות5
מגזין

תותים קרמל מלוח

תותים קרמל מלוח
צריך מתאבן ללא גלוטן וצמחוני? תותים קרמל מלוח יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 189 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קרמל, תותים, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: תותים קרמל מלוח, מתכון תותים מצופה קרמל מלוח, ו קרמל תפוח דלעת ספייס מאפינס עם זיגוג קרמל מלוח.

הוראות

1
ללטף תותים יבשים לחלוטין עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
קרמל למיקרוגל, 3 כף. קצפת, ו-1/4 כפית. מלח 1-qt. מיקרוגל בטוח קערה בינונית (50% כוח) 3 1/2 דקות או עד חלקה, ערבוב במרווחים של 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
8 כוסות דגני שוגר סמאקס8 כוסות דגני שוגר סמאקס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
לטבול כל תות באמצע הדרך לתוך תערובת קרמל.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
מגלגלים אגוזים, ומניחים על נייר שעווה משומן קלות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
5
בואו לעמוד 15 דקות.
6
מגישים מיד, או לכסות ולהירגע עד 8 שעות.
7
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו קרמל קראפט ו מטפחים תזונה לב בריא
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני שוגר סמאקס8 כוסות דגני שוגר סמאקס
8
לערבב.