קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות72
מגזין

תחילת הקיץ וישיסואה עם חומצה ואספרגוס

תחילת הקיץ וישיסואה עם חומצה ואספרגוס
Vichyssoise בתחילת הקיץ עם Sorrel ואספרגוס עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון צמחוני יש 319 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך אספרגוס דק עיפרון, ציר עוף, תפוחי אדמה חדשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תחילת הקיץ ירקות ווק, ריזוטו בתחילת הקיץ, ו סלט ירקות בתחילת הקיץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב את ציר העוף עם צמרות כרישה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד המניה היא flavorful, על 10 דקות, ולאחר מכן זן, לחיצה על כרישה כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר; להשליך את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בסיר גדול אחר, חום 1/2 כף השמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את כרישה פרוסה ותפוחי אדמה ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד הכרישות מתרככות אבל לא השחמה, 9 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
4
מוסיפים את המניה, מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -10 דקות. מערבבים את הסורל ומבשלים עד נבול, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
סורל.סורל.
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מחית את המרק בטחנת מזון או לעבוד אותו דרך מסננת בסדר, להשליך את הסיבים וקליפות תפוחי אדמה. מקררים עד מקורר, בערך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
בינתיים, במחבת קטנה, לחמם את השמן 1/2 כף הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מעט השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8
מעבירים לצלחת כדי להתקרר.
9
מערבבים את חצי וחצי ואספרגוס לתוך המרק. מתבלים במלח ופלפל. מצקת את המרק לקערות ומגישה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת
10
הפוך קדימה: המרק יכול להתבצע דרך שלב 3 ומקורר עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
11
המלצת יין: המרקם העשיר של מרק זה מצביע על שרדונה, אבל הסורל והאספרגוס מוסיפים טארט שעושה סוביניון בלאן קליפורניה מלוחה לשותף טוב יותר. שתי אפשרויות הן גבעת צ ' וק (Chalk Hill) מ-1996 או סימי מ-1996.
מרכיבים שתצטרך
שרדונהשרדונה
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
סורל.סורל.
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)