תחת בשק.
התחת בשקית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 209 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פלפל, כתף חזיר, מלח יםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו חזיר בתחת יבש לשפשף, תחת חזיר מעושן, ו עיסוי ישבן ברביקיו של קיטו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הפלפל והמלח יחד ולשפשף אותו על כל המשטחים של החזיר. להפריש בזמן שאתה בונה את האש.
ממלאים את ארובת פחם שלך עם בריחים, להגדיר את הארובה על הסורג התחתון גריל, אור או להכין אש במעשן שלך. תשמן את סבכת הגריל.
כאשר הגחלים מוכנים, לזרוק אותם לתוך החלק התחתון של הגריל שלך, ולהפיץ אותם באופן שווה על פני חצי. לפזר את שבבי העץ על הגחלים החמות.
מניחים את התחת בצד העקיף של הגריל מול הגחלים. הגדל את הטמפרטורה ל-350 ° F על ידי פתיחת פתחי האוורור התחתונים על הגריל שלך. כאשר העשן מתחיל לעלות, לסגור את המכסה.
מניחים מדחום ממתקים בפתח האוורור. עשן במשך 30 עד 45 דקות כדי לקבל את הקליפה התחילה.
להפחית את הטמפרטורה על ידי סגירת פתחי האוורור עד שאתה ב 107° ל250. עשן את החזיר במשך 4 שעות.
מניחים את התחת בשקית מכולת נייר חומה גדולה מספיק כדי להחזיק אותו, לקפל את הקצוות כדי לסגור אותו, ולהחזיר אותו לאותו מקום במעשן, מול האש.
הוסף עוד סעודות במידת הצורך, וסגור את המכסה. המשך לעשן במשך 2 עד 4 שעות נוספות או עד מכרז. בדוק רוך על ידי משיכת חתיכת הבשר וטעימות אותו. הסימן של כתף נעשה לשלמות הוא כאשר אתה יכול להסיר את עצם הלהב על ידי משיכת אותו עם היד שלך.
כאשר הכתף נעשית, לשים אותו בצד במחבת לנוח במשך 30 דקות, ואז להעביר אותו קרש חיתוך.
מגישים אותו בסגנון דרומי משך (מנות סיביות נתלשו ביד), קנזס סיטי בסגנון עבה פרוס, או לעזאזל–עם-זה קצוץ. יש ברביקיו שאוהבים לערבב קצת רוטב ברביקיו חמצמץ כפי שהם קוצצים ומשלבים את הבשר על מגש, במיוחד אם החזיר הוא עדיין קצת שומן.
Reprinted with permission from 25 Essentials: Techniques for Smoking by Ardie A. Davis, (C) 2009, Harvard Common Press