תחת מעושן מבוסטון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בוסטון מעושן התחת. מנה אחת מכילה עד 66 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 624 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם חומץ סיידר, צלי חזיר בתחת בוסטון, רוטב טריאקי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלי התחת המעושן של הגברת והבן מבוסטון, Boston Butt With Milk, ו כתף חזיר צלויה (תחת בוסטון) (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים במנה רדודה או גדול כבד חובה zip-top שקית פלסטיק.
חותכים חריצים עמוקים בצלי באמצעות סכין חיתוך; מוסיפים צלי למרינדה. לכסות או לאטום, ולהירגע 8 שעות, מפנה מדי פעם.
להשרות גושי עץ במים 1 שעה.
הכן אש פחם במעשן; תן לשרוף 15 עד 20 דקות.
מסננים חתיכות עץ, ומניחים על גחלים.
מקום מחבת מים במעשן; להוסיף מים לעומק קו מילוי.
מניחים צלי במרכז מדף מזון נמוך.
מבשלים, מכוסה, 6 עד 8 שעות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר רושם 165, הוספת מים נוספים, במידת הצורך.
הסר מן המעשן; מגניב מעט. קוצצים או לגרוס; לשרת עם רוטב ברביקיו.