תיבול פירות הים המפורסם יכול להיות בדיוק המתכון הצמחוני ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליטי ולקטו אובו שחיפשתם. במרינדה זו יש 42 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -2 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. 11 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם הל טחון, קינמון טחון, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מרק טורטיה עוף כמעט מפורסם , שפמנון עם קמח תירס עם תיבול קייג'ון ורוטב טרטר חריף , ותבלינים ג'מייקנים .
הוראות
1
מערבבים את המלח, זרעי הסלרי, אבקת החרדל היבשה, הפלפל האדום, הפלפל השחור, עלי הדפנה, הפפריקה, הציפורן, הפלפל האנגלי, הג'ינג'ר, ההל והקינמון יחד בקערה עד לאיחוד יסודי. מאחסנים בכלי אטום.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
זרעי סלרי
לחתוך לאלות דקות או
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
שמנת כבדה, קצפת, להגשה
נוזל-אונקיות מים טריים
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף