תימין בטטה צלויות
בטטה צלויות טימין הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליטי ולקטו אובו עם 4 מנות. לתוספת זו יש 296 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -11 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. גשו לסופר וקנו עלי טימין, שיני שום, בטטה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 68% , שהוא מוצק. בטטה צלויות טימין , בטטה צלויות בטימין ובטטות צלויות טימין דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס).
מערבבים בקערה בטטות, טימין, שמן זית, שום, מלח ופלפל אדום עד לציפוי אחיד. מסדרים פרוסות בטטה מצופות בשכבה אחת על תבנית אפייה עם שוליים או תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
מניחים נייר אפייה על המדף העליון של התנור שחומם מראש; צולים עד שהבטטה רכה ומשחימה מעט, כ-40 דקות.