תירס בגריל
אם יש לכם חמאה, מלח, אבקת שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. נסו קליפה-תירס עטוף הליבוט בגריל עם סלסה תירס חרוך, ספגטי תירס עם תירס בגריל טרי ומוצרלה מעושנת, ו תירס בגריל וסלסה שעועית עם צ'יפס תירס אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חמאה ותבלינים בקערת ערבוב קטנה, ערבוב היטב.
מברשת תירס עם תערובת חמאה.
לעטוף כל אוזן של תירס בנייר אלומיניום כבד חובה.
מניחים תירס על מתלה; מבשלים מעל גחלים בינוניות 45 דקות או עד מכרז, פונה לעתים קרובות.