המתכון תירס בגריל על קלח עם שלישיית באטרס בטעמים מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. נסו תירס בגריל על קלח עם שלישיית באטרס בטעמים, באטרס בטעמים, ו באטרס בטעמים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גריל חיצוני או גריל stovetop עד גבוה. לקלף בחזרה קליפות של תירס, אבל לא להסיר.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
הסר את כל המשי מתירס ותירס המעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3
מפזרים תירס עם מלח וקליפות חלקות בחזרה למקום. לשפשף כל קליפה עם מים ומניחים ישירות על הגריל. גריל, פונה מדי פעם, עד גרעינים לרכך וקליפות להשחיר, 10 עד 12 דקות. משוך לאחור קליפות ומגישים תירס עם 1 כפית חמאה בטעם.
מרכיבים שתצטרך
חמאה בטעמים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
1
באמצעות כפית, מערבבים חמאה עם מרכיבים בהתאמה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
2
מגלגלים כל אחד לצורת יומן ועוטפים בניילון נצמד או בנייר שעווה. מקררים עד המשרד, 2 עד 3 שעות, ואז לרכך לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.