תירס בגריל עם חמאת עשבי תיבול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תירס בגריל עם חמאת עשב. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 202 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. גשו לסופר וקנו עשבי תיבול במכרז, פלפל קאיין, תירס אוזניים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו תירס בגריל על קלח עם חמאת עשבי תיבול, תירס בגריל עם פרמזן-חמאת עשבי תיבול, ו תירס בגריל עם עשבי תיבול וחמאת שום (מתכונים דומים).
הוראות
הכן גריל לחום בינוני גבוה.
מערבבים חמאה, עשבי תיבול, מלח, פלפל, וקורט של פלפל קאיין בקערה קטנה. תניח בצד את חמאת העשבים.
מברשת תירס עם שמן וגריל, פונה לעתים קרובות, עד שהוא מכרז חרוך כתמים, 5-8 דקות.
להעביר תירס מגש גדול או קערה להפיץ עם חמאת עשב שמורות, חלוקת באופן שווה.
לעשות קדימה: חמאת עשב יכול להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. מביאים לטמפרטורת החדר לפני שמתפשטים על אוזניים בגריל של תירס.