תירס בגריל עם מיונז צ'ילי חריף, קוקוס, ורוטב דגים יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. זה מתכון pescatarian מגישה 8 . מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 214 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו מיונז, שום, רוטב צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: תירס בגריל עם מיונז לימון חריף, דג שלם בגריל עם רוטב סויה צ'ילי, ו Bacalao קון סלסה דה קוקו y Choclo (דג בקלה עם רוטב קוקוס תירס).
הוראות
1
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לחלופין, הגדר מחצית המבערים על גריל גז להגדרת החום הגבוהה ביותר, כיסוי, וחימום מראש במשך 10 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
2
בעוד גריל מתחמם, לשלב מיונז, רוטב צ ' ילי, סוכר, רוטב דגים, שום, 1 מיץ ליים כף, ו 2 כפות עלי כוסברה. תניח בצד.
מניחים תירס ישירות מעל הצד החם של האש. אם משתמשים בפחם גריל, תמשיכו לחשוף. אם משתמשים בגז, מכסים כאשר לא הופכים תירס. לבשל את התירס, מפנה כל דקה בערך עד שהוא חרוך היטב על כל הצדדים, על 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
4
מעבירים תירס לקערה גדולה. מעיל עם רוטב באמצעות כף או מברשת.