תירס בסגנון מקסיקני מפורק
המתכון לפרק תירס בסגנון מקסיקני מוכן בערך 30 דקות. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לכם כוסברה, גרידת ליים, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תירס רחוב מקסיקני מפורק, תירס בסגנון מקסיקני על קלח, ו תירס בגריל בסגנון מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את אבקת צ ' יפוטלה ומלח ולאחסן במיכל אטום.
מחממים גריל או מחבת גריל על חום גבוה עד חם, ולאחר מכן מוסיפים את התירס ואת החריכה מכל הצדדים, הופכים מדי פעם, עד מושחרים בחלקים, 12 עד 15 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך את הגרעינים את הקורים.
מחממים את השמן בסיר על חום בינוני מטגנים את הבצל עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את גרעיני התירס החרוך ומבשלים עד מחומם. מערבבים ב 1/2 כוס הגבינה, המיונז, כוסברה וסיד. עונה עם 1/4 עד 1/2 כפית של מלח צ ' יפוטלה.
מפזרים את 1/4 כוס גבינת cotija הנותרים ומלח צ ' יפוטלה יותר.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.