קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תירס בסגנון מקסיקני מפורק

תירס בסגנון מקסיקני מפורק
המתכון לפרק תירס בסגנון מקסיקני מוכן בערך 30 דקות. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לכם כוסברה, גרידת ליים, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תירס רחוב מקסיקני מפורק, תירס בסגנון מקסיקני על קלח, ו תירס בגריל בסגנון מקסיקני (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את אבקת צ ' יפוטלה ומלח ולאחסן במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילהפלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1
מחממים גריל או מחבת גריל על חום גבוה עד חם, ולאחר מכן מוסיפים את התירס ואת החריכה מכל הצדדים, הופכים מדי פעם, עד מושחרים בחלקים, 12 עד 15 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך את הגרעינים את הקורים.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
מחממים את השמן בסיר על חום בינוני מטגנים את הבצל עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים את גרעיני התירס החרוך ומבשלים עד מחומם. מערבבים ב 1/2 כוס הגבינה, המיונז, כוסברה וסיד. עונה עם 1/4 עד 1/2 כפית של מלח צ ' יפוטלה.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מפזרים את 1/4 כוס גבינת cotija הנותרים ומלח צ ' יפוטלה יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת Cotijaגבינת Cotija
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.