קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות40
ציון בריאות49
מגזין

תירס ושעורה להתענג

תירס ושעורה להתענג
תירס ושעורה להתענג יכול להיות רק הר ד ' אובר אתה מחפש. מתכון זה משמש 40. צופה בדמות שלך? למתכון הטבעוני הזה יש 39 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם עגבניות, פלפל, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 29%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו להתענג על הקיץ: מתוק מתובל תירס להתענג, פלני תירס מתוקים עם עגבניות-תירס, ו תבשיל שעורה ותירס עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בסיר שלבו מים, שעורה ו 1/2 כפית מלח; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים תירס; מבשלים 10-15 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3
בינתיים, בצנצנת עם מכסה הדוק, שלבו שמן, חומץ, בזיליקום, פלפל ומלח שנותר; לנער היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
יוצקים מעל תערובת שעורה חמה וזורקים למעיל. מצננים 30 דקות. מקפלים בעדינות עגבניות, פלפל ירוק ובצל. מצננים 2-3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
שעורהשעורה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות