תירס טרי Awendaw
תירס טרי Awendaw יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 239 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. זה עולה 32 סנט למנה-- אנחנו מוצאים את זה זול. אם יש לך קמח תירס, שיבולת שועל רגילה, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. נסו מרק תירס טרי עם ממרח אבוקדו תירס צלוי, ספגטי תירס עם תירס בגריל טרי ומוצרלה מעושנת, ו לחם תירס מחבת עם תירס קצוץ טרי ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים גרעינים מן האוזניים הטריות של תירס שווה 2 כוסות, ומניחים בקערה. באמצעות הצד המשעמם של להב סכין, לגרד חלב עיסת הנותרים מקלח לקערה.
תביא 1 כפית. מלח 6 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. בהדרגה לטאטא שיבולת שועל, ולחזור לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, לטאטא לעתים קרובות, 15 דקות או עד מעובה.
הסר גריסים מחום, וקצף בחמאה.
לטאטא על רבע תערובת שיבולת שועל חם לתוך ביצים; לטאטא תערובת ביצה לתוך תערובת שיבולת שועל חם הנותרים. בהדרגה להקציף בחלב.
להקציף בקמח תירס ונשאר 1 כפית. מלח. מערבבים גרעינים תירס.
יוצקים תערובת שיבולת שועל לתוך משומן קל 2 1/2-qt. צלחת אפייה.
אופים ב 375 במשך 1 שעה עד 1 שעה ו 10 דקות או עד חום זהוב ולהגדיר.