תירס כבוש
תירס כבוש יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 46 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, אוזני תירס, צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תירס כבוש ופלפלים, תירס תינוק כבוש, ו חמוצים תירס כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תירס בסיר גדול של מלוחקלמים רותחים עד פריך במכרז, about4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, העברהלקערה של מי קרח.
שכבת תירס, שום, צ ' ילי ופלפלבזכוכית 4 ליטר או צנצנת קרמיקה.
מערבבים 5 1/2 כפות מלח ו 2 ליטרים מיםבקערה גדולה עד המלח הוא מומס.
מניחים כמה צלחות אוקערות קטנות מעל ירקות כדי לשמור אותםעל ידי לפחות 2". מכסה צנצנת עם לעטוף פלסטיק או מכסה ולתת לעמוד במקום חשוך, קריר כגון מרתף, ארון, או טמפרטורת חדר pantryat (68°F–70°F הוא אידיאלי) במשך 4 ימים כדי חמוצים; טעם תירס. רוצה מורפקר?
תן לו לשבת במשך 1-2 ימים נוספים, thenserve או לקרר עד 3 שבועות.