קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

תירס כחול עוף מטוגן עם דבש אנצ'ו וחמאה-תפוחי אדמה מרוסקים בייקון

תירס כחול עוף מטוגן עם דבש אנצ'ו וחמאה-תפוחי אדמה מרוסקים בייקון
תירס כחול עוף מטוגן עם דבש אנצ'ו תפוחי אדמה מרוסק חמאה-בייקון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 107 גר' של חלבון, 93 גרם של שומן, וסך הכל 2429 קלוריות. אם יש לך בליס תפוחי אדמה, מלח ופלפל, רוטב אנצ'ו-דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חמאה בייקון כחול תפוחי אדמה מרוסקים, חלב חמאה-גבינה כחולה ניפצה תפוחי אדמה, ו חלב חמאה-תפוחי אדמה מרוסקים בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים עוף בתבנית אפייה גדולה, מוסיפים חלב חמאה, פונים למעיל. מכסים ומניחים במקרר לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
מחממים 1 אינץ ' של שמן בוטנים במחבת ברזל יצוק ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר את העוף מן החמאה, לטפוח יבש מתבלים עם מלח ופלפל. טובלים כל חתיכת עוף בקמח וטופחים עודף. טובלים את הביצים ואז קמח תירס. לאט לאט מוסיפים את חתיכות העוף לצד העור החם למטה בקבוצות. מכסים את המחבת ומפחיתים את החום לגובה בינוני ומבשלים במשך 7 דקות, מסירים את הכיסוי, הופכים את העוף וממשיכים לבשל במשך 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מסננים על מגבות נייר ומעבירים למגש.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
טפטוף עם רוטב דבש אנצ ' ו.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1
מערבבים את כל החומרים יחד עד מעורבב.
1
לשלב את כל החומרים בקערה בינונית לרסק, לא פירה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 56 דולר לבקבוק.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS