תירס מסוכר
תירס מסוכר לוקח בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. בתוספת זו יש 140 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. המתכון הצמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו זה מגיש 5 ומחירו 1.13$ למנה . המתכון הזה של Foodnetwork דורש דבש, חמאה, שאלוט ותירס אוזניים. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 24% . הציון הזה לא כל כך מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מעורב תירס מסוכר , מאפינס תירס עם בייקון מסוכר , וסלסת תירס מסוכר בייקון .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
חותכים את התירס מהקלח. שמים כף חמאה במחבת על אש בינונית-גבוהה ומבשלים את בצלי השאלוט עד שהם שקופים במלח ופלפל; בערך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את התירס ומבשלים עד לריכוך
בקערה מוסיפים סוכר חום, דבש ופלפל קאיין.
מערבבים היטב לאיחוד ומערבבים לתערובת התירס לבישול של כמה דקות, תוך ערבוב מתמיד.