תירס מסולסל מפולפל
תירס מפולפל הוא הר ד ' אובר שמשרת 8. מנה אחת מכילה 364 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. מתכון זה מכלמתכונים דורש חמאה, פלפל ג'לפנו, תערובת מאפינס תירס ותירס גרעין. עם כפית ציון של 20%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון תפוחי אדמה מסולסלים מפולפלים, סלט תירס מפולפל וחריף, ו תירס מסולסל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית קדירה של 3 ליטר.
מערבבים יחד בקערה תירס, תירס בסגנון שמנת, תערובת מאפינס תירס, שמנת חמוצה, פלפל ג ' לפנו, חמאה, פלפל שחור גרוס ומלח; יוצקים לכלי תבשיל מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, 40 עד 45 דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc
פינו נואר,שרדונה ושנין בלאן הם בחירה מצוינת עבור צדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות צלויות או צרובות. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או לבשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)]()
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
ניחוחות של דובדבן שחור, פלפל אנגלי, דומדמניות שחורות וטיט ואחריהם טעמים של פטל בר, פירות יער כהים ומינרליות סלע כתוש. הכניסה הצפופה מלווה בתחושת פה מתוקה ועסיסית, הנתמכת בחומציות, טאנינים משיי וגימור אדמתי עדין.