תירס מתוק וגלידת פטל שחור
והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 72 גרם של שומן, וסך הכל 1305 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו רוטב פטל, קורנפלור, גבינת שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו מבשלים את הספר: חצוצרות שחורות ותירס מתוק ברוטב שמנת טרגון, גלידת פטל שחור, ו גלידת פטל שחור (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את פירות יער וסוכר בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. המשך רותחים, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מגיע 104° (5 עד 8 דקות).
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן כוח דרך מסננת כדי להסיר את הזרעים. (או להשאיר כמה זרעים שם רק כדי להוכיח שעשית את זה.) להכניס למקרר עד קר לפני השימוש.
גלידת תירס מתוקה: חותכים את הגרעינים מקלח התירס, ולאחר מכן " חלב " את הקלח על ידי גירוד אותו עם החלק האחורי של הסכין שלך כדי לחלץ את הנוזל; שומרים את הגרעינים והנוזל.
מערבבים על 2 כפות של חלב עם עמילן תירס בקערה קטנה כדי להפוך slurry חלקה.
לטאטא את גבינת שמנת ומלח בקערה בינונית עד חלקה. ממלאים קערה גדולה בקרח ומים.
מערבבים את החלב שנותר, את השמנת, הסוכר, התירס והמיצים, וסירופ תירס בסיר 4 ליטר, מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני גבוה, ומרתיחים במשך 4 דקות.
הסר מהחום והכריח את התערובת דרך מסננת לקערה, והשאיר את התירס" מקרים " מאחור. להחזיר את התערובת לסיר בהדרגה לטאטא את תרחיף קורנפלור. להחזיר לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשל, ערבוב עם מרית חסינת חום, עד מעובה מעט, על 1 דקה.
בהדרגה לטאטא את תערובת חלב חם לתוך גבינת שמנת עד חלקה.
יוצקים את התערובת לתוך שקית מקפיא 1-ליטר Ziploc ולהטביע את השקית האטומה באמבט הקרח.
בואו לעמוד, הוספת קרח יותר לפי הצורך, עד קר, על 30 דקות.
יוצקים את בסיס הגלידה לתוך המיכל הקפוא ומסתובבים עד עבה וקרם. לארוז את הגלידה לתוך מיכל אחסון, לסירוגין אותו עם שכבות של רוטב הפטל השחור וכלה בכפית של רוטב; לא לערבב. לחץ על גיליון קלף ישירות על פני השטח, ולאטום עם מכסה אטום. להקפיא בחלק הקר ביותר של המקפיא שלך עד המשרד, לפחות 4 שעות.