קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

תירס מתוק עם קוקוס קלוי (Thénga Makkaí) מ ' בישול הודי נפרש

תירס מתוק עם קוקוס קלוי (Thénga Makkaí) מ ' בישול הודי נפרש
תירס מתוק עם קוקוס קלוי (Thénga Makkaí) מ ' בישול הודי נפרש נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 242 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שמן קנולה, עגבניות, זרעי כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו קארי עוף אולטימטיבי (Tamatar Murghi) מ ' בישול הודי נפרש, אפונים מפוצלים צהובים מעושנים (Tamatar Chana Dal) מ ' בישול הודי נפרש, ו Poppadums עם בצל מתובל מטבל רימונים אבוקדו מ ' בישול הודי פרוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לאחר המחבת הוא חם (כאשר אתה מחזיק את כף היד קרוב לתחתית המחבת תרגיש את החום), בדרך כלל אחרי 2 עד 4 דקות, להוסיף את זרעי כוסברה צ ' ילי. הזרעים יתחילו לפצח קצת ולהפוך חום אדמדם ואת chiles יהיה להשחיר מעט, לאחר 1 עד 2 דקות. מוסיפים במהירות את הקוקוס וממשיכים לערבב כל הזמן כמו הקוקוס יתחיל חום ריח אגוזים כמעט מיד להקנות ברק שמנוני קל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מעבירים את הקוקוס החריף לקערה קטנה או צלחת כדי להתקרר. שמירה על תערובת הקוקוס במחבת תשרוף את התערובת, מה שהופך אותו unpalatable.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
יוצקים את השמן במחבת החמה. זה מיד יופיע מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את זרעי החרדל, מכסים את המחבת ומבשלים עד שהזרעים הפסיקו להתפוצץ( לא כמו פופקורן), כ -30 שניות. מיד להוסיף את הבצל ומטגנים עד חום בהיר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיף את התירס ו 1/2 כוס מים. מערבבים פעם או פעמיים ומכסים את המחבת. להפחית את החום בינוני ולתת תירס לבשל בעדינות, ערבוב מדי פעם, עד שהוא עדיין עסיסי מתוק כאשר טעם ולא מבושל יתר על המידה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בינתיים, להעביר את הקוקוס מתובל מגניב מטחנת תבלינים (אתה יכול גם להשתמש במטחנת קפה) וטוחנים אותו עקביות של פלפל שחור גס מעט.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
7
מוסיפים את תערובת קוקוס הקרקע לתירס יחד עם העגבניות והמלח.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
תן לזה להתבשל, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד העגבניה הוא התחמם דרך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
9
מגישים את התירס חם.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי ניתן לזווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Laurenz V מקסים Gruner Veltliner. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
Laurenz V מקסים גרונר Veltliner
Laurenz V מקסים גרונר Veltliner
ניחוחות של תפוחים בשלים spiciness Veltliner טיפוסי להתחתן כדי ליצור מרתקזר פירות. על החיך, היין רך ועסיסי, נתמך על ידי פירות עדיניםחומציות. הרמוני מאוד, המאפשר שתייה חלקה לחלוטין. פשוט מקסים!