קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

תירס מתוק שמנמן, האדוק ומרק תפוחי אדמה

תירס מתוק שמנמן, האדוק ומרק תפוחי אדמה
המתכון גושי תירס, האדוק & מרק תפוחי אדמה יכול להתבצע בעוד כ-35 דקות. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 545 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 118 אוהדים. אם יש לכם האדוק, תירס מתוק, בייקון פסים rashersוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו דג מעושן ומרק תירס מתוק עם לחם שום herby, מרק תפוחי אדמה וקמח תירס, ו האדוק ומרק תפוחי אדמה.

הוראות

1
ממיסים את החמאה בסיר גדול. מטגנים את הבצל והבייקון במשך 5 דקות עד רך.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את תפוחי האדמה למחבת ומבשלים עוד 2 דקות, ואז יוצקים את המניה ומבשלים במשך 8 דקות או עד תפוחי האדמה הם פשוט רך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיף את גרעיני התירס ואת האדוק מעושן. מבשלים עוד 3 דקות ואז מוסיפים את השמנת הכפולה וכמה פלפל שחור. לטעום לפני שאתה מוסיף כל מלח, ואז לערבב דרך פטרוזיליה קצוצה. מצקת לתוך קערות ומגישים עם לחם פריך אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
האדוק מעושןהאדוק מעושן
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גרעינים תירסגרעינים תירס
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
קרם כפולקרם כפול
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להאדוק. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.