תירס קלוי וכרוב ניצנים סוקוטש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל תירס קלוי כרוב ניצנים Succotash. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם בייקון, שום, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו כרוב ניצנים קלוי של Kittencal / כרוב ניצנים, תירס סוקוטש קלוי, ו רוטב לחם תירס עם כרוב ניצנים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
במחבת חסינת תנור גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את השמן.
מוסיפים בייקון ומעבדים במשך 4 עד 5 דקות עד קריספ. מערבבים את השום, שאלוט, כרוב ניצנים ומבשלים במשך 3 דקות.
מוסיפים את הגרעינים ותימין. לזרוק היטב ואופים עד כרוב ניצנים לפתח צבע נחמד, על 10 עד 12 דקות.
הסר את succotash מהתנור והכניס אותו לקערה.
מוסיפים את השעועית הלבנה, העגבניות והפטרוזיליה. לזרוק גם לשלב. מתבלים את הסוקוטש במלח, פלפל ומיץ לימון טרי, לפי הטעם.
להעביר את succotash למגש ומגישים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הפס פרקר סנטה ברברה ריזלינג עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.