תירס קלוי ושום צ'יפוטלה-מרוסקים כוסברה
תירס קלוי ושום צ'יפוטלה-מרוסקים כוסברה נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 392 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך נורה שום, חמאה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו מועכי שום קלויים בחמאה, שיפודי תירס בגריל עם צ'יפוטלה - חמאת כוסברה, ו טאקו שרימפס ליים כוסברה עם סלט תירס קלוי וקרם חלפיניו קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים קצה מחודד של שום; מקום שום על חתיכת רדיד אלומיניום, טפטוף עם 1 כף. שמן. מקפלים לסכל.
מברשת תירס עם נשאר 1 כף. שמן, ומניח על תבנית אפייה.
אופים שום ב 400 במשך 1 שעה. לאחר 15 דקות, מניחים תירס בתנור, ואופים, עם שום, 45 דקות יותר או עד תירס הוא חום זהוב. לסחוט עיסת שיני שום, ולהניח בצד.
החזק 1 קלח תירס זקוף על קרש חיתוך, לחתוך בזהירות כלפי מטה, חיתוך גרעינים מקלח. חזור עם הנותרים 2 קלח תירס. תיפטר מקלחונים. הניחו תירס בצד.
מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים כדי לכסות בסיר גדול עד מזלג מכרז (כ 15 עד 20 דקות).
להקציף יחד עיסת שום קלוי שמורות, שמנת חמוצה, והבא 6 מרכיבים בסיר בינוני על חום בינוני עד חמאה נמסה ותערובת מחוממת היטב.
מחית תפוחי אדמה מעט; להוסיף תערובת חלב חם למחבת, ולהמשיך מחית רק עד מעורבב (תערובת צריכה להיות פירה גס). מערבבים בכוסברה קצוצה ותירס שמור.