תירס קלוי עם מיונז צ'יפוטלה
תירס קלוי עם מיונז צ'יפוטלה דורש על 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 225 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מיונז, תירס אוזניים, טריזים סידוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , וזה לא כל כך סופר. נסו מיונז שום צ'יפוטלה קלוי, כריך שרימפס קלוי חריף עם מיונז אבוקדו צ'יפוטלה, ו מרק תירס קלוי צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים תירס לסיר 6-8 ליטר של מים רותחים. להחזיר מים רותחים, ואז לכסות ולהסיר מהחום.
מעבירים תירס עם מלקחיים למגבות נייר לניקוז.
מערבבים יחד מיונז וצ ' ילי בקערה קטנה.
מחבת חום מעל חום בינוני גבוה עד חם, ואז תירס צלוי ב 2 קבוצות, מפנה מדי פעם עם מלקחיים, עד מושחר כתמים, על 5 דקות לכל אצווה.
חותכים תירס לרוחב לתוך 2 חלקים אינץ עם סכין חדה ומגישים עם מיונז פלחי סיד.