תירס קרמל
תירס קרמל עשויה להיות מה שחיפשתם. מתאבן זה יש 2019 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 50 גרם של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן, ו lacto ovo צמחוני מתכון מגיש 10 . אם יש לך פופקורן, בוטנים, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תירס פאף קרמל תירס, תירס קרמל, ו תירס קרמל.
הוראות
מקום כבר צץ פופקורן במחבת צלייה גדולה; להפריש.
מביאים סוכר, חמאה, סירופ תירס, מולסה, מלח לרתיחה:
מערבבים סוכר חום, חמאה, סירופ תירס,מולסה ומלח בסיר עבה, 2 ליטר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מגיעה לרתיחה מלאה.
המשך בישול, ערבוב מדי פעם, עד מדחום ממתקים מגיע 250 ° F או כמות קטנה של תערובת ירד במי קרח יוצר כדור קשה (כ 12 עד 14 דקות).
הסר מהחום; מערבבים בסודה לשתיה. הקרמל יהיה קצף קצת ולהפוך צבע בהיר יותר כאשר אתה מוסיף את סודה לשתיה.
בזהירות לשפוך תערובת חמה על פופקורן במחבת צלייה גדולה. (אם אתה רוצה בוטנים עם פופקורן שלך, מפזרים את הבוטנים המלוחים על רוטב הקרמל בשלב זה.)
באמצעות כף עץ, מערבבים עד שכל הפופקורן מצופה. (היזהר שלא לתת לקרמל לגעת בך; זה חם מאוד.)
מניחים בתנור 107° במשך 20 דקות.
הסר מהתנור, ומערבבים באופן שווה יותר מעיל פופקורן עם רוטב הקרמל.
חזור לתנור. המשך לבשל עוד 20 דקות.
הסר מהתנור. מיד להפיץ תירס קרמל החוצה על נייר קלף או מחצלת סיליקון.
בואו להתקרר לחלוטין. לפרוץ לחתיכות בגודל ביס. אחסן במיכל מכוסה היטב.