תירס שמנת עם עירית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תירס שמנת עם עירית. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 133 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלח כשר, תירס אוזניים, עירית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו תירס שמנת עם עירית, תירס שמנת עם עירית, ו מרק תירס מוקרם עם פנקטן ועירית (מתכונים דומים).
הוראות
עבודה מעל קערה רדודה, לחתוך גרעיני תירס, ואז לגרד כל קלח עם סכין כדי לחלץ מיץ. תיפטר מקלחונים.
פירה 2 כוסות גרעינים, שמירה על שארית, וכל מיץ במעבד מזון 2 דקות, גירוד למטה הצדדים. כוח דרך מסננת בסדר לתוך קערה ולהשליך מוצקים. מערבבים במלח, קורנפלור וסוכר.
מבשלים בצל בחמאה בסיר על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך.
הוסף גרעינים שמורים ומים ומבשלים במהירות, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד תירס הוא פריך במכרז, 4 עד 5 דקות.
מערבבים פירה תירס שוב, ואז מערבבים לתוך גרעינים. מביאים לרתיחה, ערבוב, ומבשלים, ערבוב, עד מעובה, על 2 דקות. (אם תרצה, דק עם מים.) מתבלים בפלפל ומערבבים בעירית.