תמנון צלוי עם סלרי וסלט שעועית קנליני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 583 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. אם יש לך גזר, שמן זית, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-25 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו סלט שעועית קנליני, צדפות בגריל ותמנון, סלט תפוחי אדמה ורוטב תרד, ו שעועית קנליני וסלט טונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את התמנון: מעיל סיר גדול עם שמן זית לזרוק את השום, גזר, סלרי ובצל. מתבלים במלח ופלפל אדום מרוסק ומביאים את המחבת לחום בינוני-גבוה. מבשלים את הירקות עד שהם רכים וארומטיים, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את החומץ וממלאים את המחבת במים. מתבלים במלח, זורקים פנימה את עלי המפרץ ומביאים את המים לרתיחה. להפחית לרתיחה ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
הוסף את התינוק תמנון ומבשל במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תמנון
4
הסר מן הנוזל ולתת מגניב. (חלק זה יכול sooooooo לעשות קדימה.)
5
כדי להכין את הסלט: מעיל מחבת טחון ישר צדדי גדול עם שמן זית, לזרוק את הבצל, מתבלים במלח ופלפל אדום מרוסק. מביאים את המחבת לחום בינוני ומבשלים את הבצלים עד שהם מתחילים להתרכך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוסיפים את השום ומבשלים 1 עד 2 דקות. לזרוק את השעועית, ציר עוף וסלרי ומבשלים עד המניה הצטמצמה על ידי קצת יותר מחצי. כבה את החום ושמור את תערובת השעועית.
בקערה גדולה, לזרוק את ארוגולה ועלי סלרי עם מיץ לימון ושמן זית ומתבלים במלח. מחלקים בין 4 צלחות הגשה כף חלק תערובת שעועית חמה על ארוגולה. סדר את הרגליים בין הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
עבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר