תמצית הלחם
מהות הלחם דורשת סביבה 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך קמח לחם, מלח, שמרים עלייה מהירה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תמצית אמריל, המהות של עגבניות, ו תמצית עגבניות.
הוראות
מחממים תנור כדי להתחמם (כ 110 מעלות f/45 מעלות C). ריסוס שני 9x5 מחבתות כיכר אינץ עם תרסיס בישול שאינו מקל, להוסיף רק מספיק קמח תירס למעיל.
בקערה של מערבל זקוף, לשלב את הקמח, שמרים ומלח; מערבבים היטב לשלב.
יוצקים את המים; לערבב עד צורות בצק נוקשה. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה. לכסות עם מטלית לחה ולתת לעלות בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות.
מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ונוצרים לככרות לחם.
מניחים את הכיכרות לשתי מחבת כיכר משומנת קלות 9x5 אינץ. עם סכין חדה מאוד, לחתוך חתך רדוד בחלק העליון של כיכרות. כיכרות אבק קלות עם קמח, מכסים במגבת, ומחזירים לתנור.
תן לעלות עד לפחות הוכפל, כ -45 דקות.
הסר כיכרות מהתנור, לשמור מכוסה, ולחמם מראש תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
להחזיר כיכרות חשופות לתנור שחומם מראש.
אופים עד חום זהוב כיכרות נשמע חלול כאשר טפח על הדף.