קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות86
מגזין

תמצית פטריות Giblet רוטב

תמצית פטריות Giblet רוטב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב רוטב, אז תנו הזדמנות ל תמצית פטריות רוטב Giblet. מנה אחת מכילה 2094 קלוריות, 267 גרם של חלבון ו97 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך מלח ופלפל, מרק עוף דל שומן, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תמצית רוטב חג ההודיה, רוטב הקרביים של אבא, ו Giblet Gravy (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את הפטריות, בצל, שרי, ו 1 מרק כוס במחבת nonstick 4-5 ליטר על חום גבוה. מביאים לרתיחה ומערבבים לעתים קרובות עד שהנוזל מתאדה ופטריות משחימות היטב, 20 עד 25 דקות; מוסיפים 1 עד 2 כפות מים, במידת הצורך, כדי למנוע חריכה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
יש לשטוף את צוואר טורקיה, לב, קורקבן וכבד; לעטוף כבד וצינה.
מרכיבים שתצטרך
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
כבדכבד
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
3
הוסף צוואר, לב, קורקב, ו 4 כוסות מרק למחבת. מכסים, מביאים לרתיחה על חום גבוה, ומבשלים עד גיזארד רך כאשר פירסינג, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הוסף כבד (או שמור לשימושים אחרים) ומבשל עד ורוד קלוש במרכז (לחתוך לבדיקה), 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
5
יוצקים תערובת דרך מסננת לתוך קערה. זרוק ירקות. למשוך בשר מהצוואר, להשליך עצמות. דק קוצצים בשר קרביים. אם עושים קדימה, לכסות קערה תערובת בשר, ולהתקרר עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
למדוד תערובת מרק, במידת הצורך, להוסיף מים כדי להפוך 4 כוסות. להחזיר תערובת מרק למחבת 4-5 ליטר ולהוסיף תערובת בשר וטפטוף טורקיה; להביא לרתיחה על חום גבוה. בקערה קטנה, תערובת קורנפלור עם 1/4 כוס מים. מערבבים מספיק תערובת קורנפלור כדי לעבות רוטב רותח לפי הצורך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף