קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות86
מגזין

תמצית פטריות Giblet רוטב

תמצית פטריות Giblet רוטב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב רוטב, אז תנו הזדמנות ל תמצית פטריות רוטב Giblet. מנה אחת מכילה 2094 קלוריות, 267 גרם של חלבון ו97 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך מלח ופלפל, מרק עוף דל שומן, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תמצית רוטב חג ההודיה, רוטב הקרביים של אבא, ו Giblet Gravy (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את הפטריות, בצל, שרי, ו 1 מרק כוס במחבת nonstick 4-5 ליטר על חום גבוה. מביאים לרתיחה ומערבבים לעתים קרובות עד שהנוזל מתאדה ופטריות משחימות היטב, 20 עד 25 דקות; מוסיפים 1 עד 2 כפות מים, במידת הצורך, כדי למנוע חריכה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
יש לשטוף את צוואר טורקיה, לב, קורקבן וכבד; לעטוף כבד וצינה.
מרכיבים שתצטרך
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
כבדכבד
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
3
הוסף צוואר, לב, קורקב, ו 4 כוסות מרק למחבת. מכסים, מביאים לרתיחה על חום גבוה, ומבשלים עד גיזארד רך כאשר פירסינג, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הוסף כבד (או שמור לשימושים אחרים) ומבשל עד ורוד קלוש במרכז (לחתוך לבדיקה), 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
5
יוצקים תערובת דרך מסננת לתוך קערה. זרוק ירקות. למשוך בשר מהצוואר, להשליך עצמות. דק קוצצים בשר קרביים. אם עושים קדימה, לכסות קערה תערובת בשר, ולהתקרר עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
למדוד תערובת מרק, במידת הצורך, להוסיף מים כדי להפוך 4 כוסות. להחזיר תערובת מרק למחבת 4-5 ליטר ולהוסיף תערובת בשר וטפטוף טורקיה; להביא לרתיחה על חום גבוה. בקערה קטנה, תערובת קורנפלור עם 1/4 כוס מים. מערבבים מספיק תערובת קורנפלור כדי לעבות רוטב רותח לפי הצורך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי