קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות86
מגזין

תמצית פטריות Giblet רוטב

תמצית פטריות Giblet רוטב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב רוטב, אז תנו הזדמנות ל תמצית פטריות רוטב Giblet. מנה אחת מכילה 2094 קלוריות, 267 גרם של חלבון ו97 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך מלח ופלפל, מרק עוף דל שומן, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תמצית רוטב חג ההודיה, רוטב הקרביים של אבא, ו Giblet Gravy (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את הפטריות, בצל, שרי, ו 1 מרק כוס במחבת nonstick 4-5 ליטר על חום גבוה. מביאים לרתיחה ומערבבים לעתים קרובות עד שהנוזל מתאדה ופטריות משחימות היטב, 20 עד 25 דקות; מוסיפים 1 עד 2 כפות מים, במידת הצורך, כדי למנוע חריכה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
יש לשטוף את צוואר טורקיה, לב, קורקבן וכבד; לעטוף כבד וצינה.
מרכיבים שתצטרך
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
כבדכבד
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
3
הוסף צוואר, לב, קורקב, ו 4 כוסות מרק למחבת. מכסים, מביאים לרתיחה על חום גבוה, ומבשלים עד גיזארד רך כאשר פירסינג, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הוסף כבד (או שמור לשימושים אחרים) ומבשל עד ורוד קלוש במרכז (לחתוך לבדיקה), 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
5
יוצקים תערובת דרך מסננת לתוך קערה. זרוק ירקות. למשוך בשר מהצוואר, להשליך עצמות. דק קוצצים בשר קרביים. אם עושים קדימה, לכסות קערה תערובת בשר, ולהתקרר עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
למדוד תערובת מרק, במידת הצורך, להוסיף מים כדי להפוך 4 כוסות. להחזיר תערובת מרק למחבת 4-5 ליטר ולהוסיף תערובת בשר וטפטוף טורקיה; להביא לרתיחה על חום גבוה. בקערה קטנה, תערובת קורנפלור עם 1/4 כוס מים. מערבבים מספיק תערובת קורנפלור כדי לעבות רוטב רותח לפי הצורך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'