תמרים ממולאים
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו תמרים ממולאים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 31 גרם חלבון, 94 גרם שומן, ובסך הכל 1260 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם מעט פתיתי בוניטו, עור ברווז, נורי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 59%, שהוא מוצק. תמרים ממולאים עם קלמנטינות, תמרים ממולאים מלוחים, ו פקאן-תמרים ממולאים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים מחבת על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים כמה כפות שמן זית. מטגנים את עור הברווז בשמן החם עד שהוא פריך.
מוציאים מהשמן, קוביות וזורקים עם קורט מלח.
בקערה שלבו את חמאת הבוטנים, חומצת הלימון, מיץ הקנים המאודה ו -6 צובטים מלח. ממלאים את התמרים בתערובת חמאת הבוטנים.
ג ' וליאן הנורי ומפזרים על גבי כל תאריך.
מקשטים בעור ברווז ופתיתי בוניטו.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לתמרים ממולאים. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות פרארי פרל. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-38 דולר לבקבוק.
פרארי פרל
צהוב קש עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים של קרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.