תנור איטי חזה טורקיה Herbed
חזה הודו מבשל איטי עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 71 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 54 מנות סועדים. אם יש לך חזה הודו, יין, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-30 דקות. . עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: חזה הודו מבושל איטי, תנור איטי חזה טורקיה Herbed, ו חזה הודו מבשל איטי.
הוראות
יש לשטוף את השד טורקיה להתייבש עם מגבות נייר; מפזרים מלח ופלפל שחור.
מקום 2 גבעולי רוזמרין, 2 גבעולי טימין, 1/4 כוס בצל קצוץ, וחתיכות חמאה לתוך חלל חזה טורקיה.
מניחים עלי סלרי, נותרים בצל לבן, ורוזמרין ורידים טימין לתוך סיר איטי גדול.
להניח חזה הודו על ירקות ועשבי תיבול עם החלק העליון פונה כלפי מטה.
יוצקים יין לבן לתוך סיר וכיסוי.
מבשלים גבוה עד הבשר הוא רך ומד חום בשר לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של בשר השד קורא 170 מעלות (75 מעלות C), על 6 שעות.
תן מנוחה השד טורקיה במשך 15 דקות לפני חיתוך.