תנור איטי קל משך חזיר
ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, כמון טחון, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: חזיר ב BlogHer מזון 2013 + בישול איטי להפליא משך חזיר, סלסה ורדה סיר איטי קל משך חזיר, ו בירה לבישול איטי משך חזיר & BBQ משך כריכי חזיר.
הוראות
מניחים את הבצל והשום בשכבה זוגית בבישול האיטי ויוצקים את המניה או המרק.
מערבבים את הסוכר, אבקת צ ' ילי, מלח נמדד, כמון, וקינמון בקערה קטנה. ללטף את החזיר יבש עם מגבות נייר. לשפשף את תערובת התבלינים על כל חזיר ומניחים את הבשר על גבי בצל ושום. מכסים ומבשלים עד חזיר הוא מזלג מכרז, על 6 עד 8 שעות על גבוה או 8 עד 10 שעות על נמוך.כבה את התנור האיטי והסר את החזיר ללוח חיתוך. הגדר מסננת בסדר רשת מעל קערה בינונית חסינת חום.
יוצקים את תערובת הבצל מהכיריים האיטיים דרך המסננת ומחזירים את המוצקים לבישול האיטי. תניח את הנוזל המתוח בצד.אם חזיר יש עצם, להסיר ולהשליך אותו. באמצעות 2 מזלגות, לגרוס את הבשר לחתיכות בגודל ביס, להשליך כל חתיכות גדולות של שומן. להחזיר את הבשר הגרוס לבישול האיטי, להוסיף את רוטב ברביקיו, אם שימוש, ומערבבים לשלב. אם אתה לא משתמש ברוטב ברביקיו, להשתמש בכפית כדי לרפרף ולהשליך את השומן מפני השטח של נוזל בישול מתוח, ולאחר מכן להוסיף 1/4 כוס של הנוזל בכל פעם לבישול איטי עד חזיר הוא רק רטוב. טעם ומתבלים במלח לפי הצורך.