קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

תנור איטי קל משך חזיר

תנור איטי קל משך חזיר
ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, כמון טחון, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: חזיר ב BlogHer מזון 2013 + בישול איטי להפליא משך חזיר, סלסה ורדה סיר איטי קל משך חזיר, ו בירה לבישול איטי משך חזיר & BBQ משך כריכי חזיר.

הוראות

1
מניחים את הבצל והשום בשכבה זוגית בבישול האיטי ויוצקים את המניה או המרק.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מערבבים את הסוכר, אבקת צ ' ילי, מלח נמדד, כמון, וקינמון בקערה קטנה. ללטף את החזיר יבש עם מגבות נייר. לשפשף את תערובת התבלינים על כל חזיר ומניחים את הבשר על גבי בצל ושום. מכסים ומבשלים עד חזיר הוא מזלג מכרז, על 6 עד 8 שעות על גבוה או 8 עד 10 שעות על נמוך.כבה את התנור האיטי והסר את החזיר ללוח חיתוך. הגדר מסננת בסדר רשת מעל קערה בינונית חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(או או רגיל)(או או רגיל)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את תערובת הבצל מהכיריים האיטיים דרך המסננת ומחזירים את המוצקים לבישול האיטי. תניח את הנוזל המתוח בצד.אם חזיר יש עצם, להסיר ולהשליך אותו. באמצעות 2 מזלגות, לגרוס את הבשר לחתיכות בגודל ביס, להשליך כל חתיכות גדולות של שומן. להחזיר את הבשר הגרוס לבישול האיטי, להוסיף את רוטב ברביקיו, אם שימוש, ומערבבים לשלב. אם אתה לא משתמש ברוטב ברביקיו, להשתמש בכפית כדי לרפרף ולהשליך את השומן מפני השטח של נוזל בישול מתוח, ולאחר מכן להוסיף 1/4 כוס של הנוזל בכל פעם לבישול איטי עד חזיר הוא רק רטוב. טעם ומתבלים במלח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף