תנור סופר קראנץ מבושל דבש טבל כנפיים
תנור סופר קראנץ מבושל דבש טבול כנפיים עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 109 קלוריות. והוא יספק כ 40 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 13 שעות. אם יש לך אבקת שום, מלח, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו סופרבול כורכום כנפי דבש (אקזוטי & חייב לנסות), אגסים טבולים שוקולד עם שקדים קראנץ, ו שוקולד טבול חלבית טוסט קראנץ™ דגני מרשמלו פינוקים (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את החמאה, רוטב פלפל חריף, 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל שחור, אבקת בצל, ואבקת שום בקערה; לשפוך לתוך שקית פלסטיק resealable.
מוסיפים את כנפי העוף, מעיל עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר 12 עד 24 שעות.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים שני גיליונות אפייה עם ספריי בישול לא מקל.
מערבבים את קורנפלקס הכתוש, קמח, קמח תירס, ומלח ופלפל לפי הטעם בקערה.
הסר את כנפי העוף מן המרינדה, ולסחוט עודף. זרוק את המרינדה הנותרת. לחץ על הכנפיים לתוך תערובת קורנפלקס ומניח על דפי אפייה מוכנים. לרסס את החלק העליון של הכנפיים עם ספריי בישול nonstick.
אופים בתנור שחומם מראש עד הבשר הוא כבר לא ורוד והוא משך בקלות מן העצם, 30 עד 40 דקות. בעוד העוף מתבשל, מערבבים יחד את פתיתי הדבש והפלפל האדום בסיר קטן על אש בינונית עד שהדבש מדלל. תתחמם עד שהכנפיים יהיו מוכנות. לאחר העוף מבושל, מניחים את הכנפיים לתוך קערה גדולה ערבוב טפטוף עם רוטב הדבש. לזרוק עד מצופה באופן שווה. עכשיו יהיה לך ערימה גדולה של חם, פריך, חריף, כנפיים דביקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
כנפי עוף ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.