קושימומחה
מוכן ב13 שעות
מנות40
ציון בריאות1
מגזין

תנור סופר קראנץ מבושל דבש טבל כנפיים

תנור סופר קראנץ מבושל דבש טבל כנפיים
תנור סופר קראנץ מבושל דבש טבול כנפיים עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 109 קלוריות. והוא יספק כ 40 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 13 שעות. אם יש לך אבקת שום, מלח, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו סופרבול כורכום כנפי דבש (אקזוטי & חייב לנסות), אגסים טבולים שוקולד עם שקדים קראנץ, ו שוקולד טבול חלבית טוסט קראנץ™ דגני מרשמלו פינוקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד את החמאה, רוטב פלפל חריף, 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל שחור, אבקת בצל, ואבקת שום בקערה; לשפוך לתוך שקית פלסטיק resealable.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים את כנפי העוף, מעיל עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר 12 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
3
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים שני גיליונות אפייה עם ספריי בישול לא מקל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
4
מערבבים את קורנפלקס הכתוש, קמח, קמח תירס, ומלח ופלפל לפי הטעם בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי פתיתי תירספירורי פתיתי תירס
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
הסר את כנפי העוף מן המרינדה, ולסחוט עודף. זרוק את המרינדה הנותרת. לחץ על הכנפיים לתוך תערובת קורנפלקס ומניח על דפי אפייה מוכנים. לרסס את החלק העליון של הכנפיים עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
6
אופים בתנור שחומם מראש עד הבשר הוא כבר לא ורוד והוא משך בקלות מן העצם, 30 עד 40 דקות. בעוד העוף מתבשל, מערבבים יחד את פתיתי הדבש והפלפל האדום בסיר קטן על אש בינונית עד שהדבש מדלל. תתחמם עד שהכנפיים יהיו מוכנות. לאחר העוף מבושל, מניחים את הכנפיים לתוך קערה גדולה ערבוב טפטוף עם רוטב הדבש. לזרוק עד מצופה באופן שווה. עכשיו יהיה לך ערימה גדולה של חם, פריך, חריף, כנפיים דביקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

כנפי עוף ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.