קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

"תענוג הכומר"

תענוג המטיף יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה 402 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קרם קוקוס, ציפוי מוקצף, חלב מרוכז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו Cod Delight, תענוג בקרירות, ו תענוג לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן ואופים תערובת עוגה לבנה על פי הוראות החבילה למחבת 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה לבנהתערובת עוגה לבנה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
מוציאים עוגה מהתנור. בעוד עדיין חם, באמצעות מזלג שירות, לתקוע חורים בכל רחבי החלק העליון של העוגה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מערבבים קרם קוקוס, חלב מרוכז ממותק ומיץ אננס יחד.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
קרם קוקוסקרם קוקוס
מיץ אננסמיץ אננס
4
יוצקים מעל החלק העליון של העוגה החמה.
5
בואו עוגה להתקרר לחלוטין ואז פרוסט עם ציפוי מוקצף. שמור את העוגה בקירור
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.