תענוג של בודהה עם טופו, ברוקולי, וערמוני מים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל תענוג של בודהה עם טופו, ברוקולי, וערמוני מים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 735 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם שיני שום, מלח, עמילן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. נסו טופו מטוגן בטעם תפוזים עם ערמוני מים, סלט ברוקולי עם בייקון הודו וערמוני מים, ו ברוקולי בקר עם ערמוני מים ואורז יסמין (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים, השלכת מעיל; כיסוי במרינדה במקרר 1 שעה.
מסננים במסננת מעל קערה, הזמנת מרינדה.
מבשלים פרחי ברוקולי, גזר, ברוקולי גבעולים במים רותחים 1/2 דקות; לנקז. לצלול לתוך מי קרח.
חום שמן קנולה ב ווק או מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף טופו; מוקפץ 5 דקות או עד השחמה קלה על כל הצדדים. מערבבים בצל, זנגביל ושום; מוקפץ 30 שניות. מערבבים בתערובת ברוקולי, אפונה שלג, תירס, ערמוני מים; מוקפץ 1 דקה.
לשלב מרק ו קורנפלור, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קורנפלור, מרינדה שמורה, ומלח למחבת; מביאים לרתיחה. לבשל 2 1/2 דקות או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן.