תענוג שנחאי
תענוג שנחאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 1312 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 79 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אטריות, שמן שומשום אסייתי, רוטב סויה פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף שנחאי, שרימפס שנחאי, ו לומפיאנג שנחאי (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף פטריות, לטבול במים חמים, ולספוג עד רך, על 15 דקות. מחזיק מתחת למים, לסחוט פטריות לשחרר חצץ, ואז להרים פטריות החוצה לסחוט יבש.
חותכים כובעי פטריות לרצועות 1/4 אינץ ' רחב.
במחבת 5 עד 6 ליטר, להביא 3 ליטרים מים לרתיחה מעל חום גבוה.
מוסיפים אטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בקושי רך לנשוך, 4 עד 6 דקות.
בינתיים, מניחים ווק או 5-6 ליטר מחבת על חום גבוה. כאשר מחבת חם, להוסיף שמן סלט ולהטות מחבת מעיל.
מוסיפים שום חזיר; מוקפץ עד חזיר הוא השחמה קלה, על 4 דקות.
מוסיפים כרוב ומערבבים רק עד שהוא מתחיל לנבול, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים אטריות, פטריות, רוטב סויה, חומץ, שמן שומשום ופלפל. מערבבים עד אטריות חמות, על 3 דקות.