תערובת אגוז סומסום חריף הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 473 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך חצאי פקאן, מלח, שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: שומשום קרוש טונה & אבוקדו עם אטריות שומשום חריף קישואים, אטריות שומשום מתובלות, ו שומשום פיקנטי בוק צ'וי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה קטנה, להקציף ביצה לבן עד מוקצף; לטאטא בדבש, שומשום, מרווה, קינמון, קאיין, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים אגוזים ומערבבים. מחלקים תערובת בין 2 מחבתות אפייה גדולות או מצופות בקלף ומתפשטים לשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
אופים, ערבוב לעתים קרובות עם מרית רחבה, עד אגוזים זהובים וריחני, 20 עד 25 דקות. כדי למנוע דבק, להפוך תערובת לעתים קרובות עם מרית כפי שהוא מתקרר.