תערובת אפרסקים ובוטנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל אפרסקים ובוטנים Chex לערבב. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם אפרסקים, צימוקים מצופים יוגורט וניל, בוטנים קוקטייל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תערובת אפרסקים ובוטנים, כלבלב בטן ואפרסקים {פנקייק חמאה חום עם אפרסקים מזוגגים}, ו אפרסקים בגריל + אפרסקים וארטיקים שמנת.
הוראות
בקערה גדולה למיקרוגל, מערבבים דגנים ובוטנים.
בכוס מדידה למיקרוגל 2 כוסות, חמאת מיקרוגל, סוכר חום וסירופ תירס שנחשפו על 1 דקה 30 שניות גבוהות, ערבוב אחרי 1 דקה או עד שהתערובת רותחים; מערבבים.
יוצקים על תערובת דגנים, ערבוב עד מצופה שווה. מיקרוגל נחשף על 3 דקות גבוהות, ערבוב בכל דקה. מערבבים באפרסקים; מיקרוגל נחשף על 2 דקות גבוהות, ערבוב לאחר 1 דקה.
מורחים על נייר שעווה לקרר. מגניב 5 דקות. מערבבים בצימוקים. החנות מכוסה באופן רופף.