קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות30
מגזין

תערובת בשר מקסיקנית

תערובת בשר מקסיקנית
תערובת בשר מקסיקני עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 452 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, סלסה קלה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. מתכונים דומים: קציץ בשר מקסיקני, כיכרות בשר מקסיקניות, ו קציץ בשר מקסיקני.

הוראות

1
צלי מקום ומים כוס 1 בסיר לחץ 6 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
2
מכסה כיריים עם מכסה, לאטום באופן מאובטח; שליטה בלחץ מקום על אוורור צינור. מבשלים מעל חום גבוה 8 עד 10 דקות או עד סלעים בקרת לחץ במהירות קדימה ואחורה. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 40 דקות. (לחץ שליטה יהיה רוק מדי פעם.)
3
הסר מהחום; הפעל מים קרים על תנור כדי להפחית את הלחץ. בזהירות להסיר את המכסה כך קיטור בורח ממך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
4
מסננים בשר, שומרים מיץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
יוצקים מיץ לתוך מסננת שומן; לעמוד עד השומן עולה למעלה. מילואים מיץ; להשליך שומן. בשר קר מעט, וגרוס.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
בצל מטוגן וצ ' ילי ירוק בשמן חם בתנור במשך 1 דקה. מערבבים בסלסה ירוקה ו -4 המרכיבים הבאים. לבשל 1 דקה מעל חום בינוני-נמוך. מערבבים במיץ בשר שמור ובשר מגורר. מבשלים 5 דקות או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מגישים על לחמניות קייזר עם סלסה ירוקה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
Kaiser BunKaiser Bun
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
1
יוצקים שמן צמחי לעומק של 2 אינץ ' במחבת גדולה; חום עד 37
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
לרכך 30 טורטיות תירס, 1 בכל פעם על ידי טבילה בשמן חם במשך 2 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
מקום 1 כף בשר מקסיקני
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מערבבים על המחצית התחתונה של כל טורטייה, להתגלגל בחוזקה. לבשל, בצד התפר למטה, בשמן חם 2 דקות בכל צד או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
ניקוז על מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. צריבת קוטג ' Cashburn פינו נואר עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תבלין וערות מלוחות. החיך הוא גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים umami, מרקם עדין וגימור מאוזן יפה.