תערובת בשר מקסיקנית
תערובת בשר מקסיקני עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 452 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, סלסה קלה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. מתכונים דומים: קציץ בשר מקסיקני, כיכרות בשר מקסיקניות, ו קציץ בשר מקסיקני.
הוראות
צלי מקום ומים כוס 1 בסיר לחץ 6 ליטר.
מכסה כיריים עם מכסה, לאטום באופן מאובטח; שליטה בלחץ מקום על אוורור צינור. מבשלים מעל חום גבוה 8 עד 10 דקות או עד סלעים בקרת לחץ במהירות קדימה ואחורה. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 40 דקות. (לחץ שליטה יהיה רוק מדי פעם.)
הסר מהחום; הפעל מים קרים על תנור כדי להפחית את הלחץ. בזהירות להסיר את המכסה כך קיטור בורח ממך.
יוצקים מיץ לתוך מסננת שומן; לעמוד עד השומן עולה למעלה. מילואים מיץ; להשליך שומן. בשר קר מעט, וגרוס.
בצל מטוגן וצ ' ילי ירוק בשמן חם בתנור במשך 1 דקה. מערבבים בסלסה ירוקה ו -4 המרכיבים הבאים. לבשל 1 דקה מעל חום בינוני-נמוך. מערבבים במיץ בשר שמור ובשר מגורר. מבשלים 5 דקות או עד מעובה.
מגישים על לחמניות קייזר עם סלסה ירוקה, אם תרצה בכך.
יוצקים שמן צמחי לעומק של 2 אינץ ' במחבת גדולה; חום עד 37
לרכך 30 טורטיות תירס, 1 בכל פעם על ידי טבילה בשמן חם במשך 2 שניות.
מערבבים על המחצית התחתונה של כל טורטייה, להתגלגל בחוזקה. לבשל, בצד התפר למטה, בשמן חם 2 דקות בכל צד או עד הזהב.