קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות14
ציון בריאות5
מגזין

תערובת חטיפים איטלקית

תערובת חטיפים איטלקית
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לקופסת המתכונים שלך, תערובת חטיפים איטלקית עשויה להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה משמש 14. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 188 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 18 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. אם יש לכם חומץ בלסמי, בייגלה, שמן זית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תערובת חטיפים איטלקית, תערובת חטיפים איטלקית, ו תערובת חטיפים בסגנון איטלקי.

הוראות

1
ב-3 קו-טי. קערה בטוחה במיקרוגל, שלבו את הדגנים, הבייגלה והקרקרים. בקערה קטנה שלבו את השמן, החומץ, המלח המתובל, התיבול האיטלקי והשומר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
לכריכהלכריכה
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים מעל תערובת דגנים וזורקים לציפוי. מערבבים פנימה גבינה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
מיקרוגל, לא מכוסה, גבוה למשך 3 דקות, תוך ערבוב לאחר כל דקה.
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4
מורחים על נייר שעווה להתקרר. אחסן בכלי אטום.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לורן-פרייה ברוט (פיצול). יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
לורן-פרייה ברוט (לְפַצֵל)
לורן-פרייה ברוט (לְפַצֵל)
ספינת הדגל של לורן-פרייר, המגלמת את סגנון הבית: טרי להפליא וקל לשתייה. התערובת מורכבת מעל 55 קרוסים שונים (עם דירוג ממוצע של 94%). לאחר שהתיישן למעלה משלוש שנים, מוסיפים' ליקר ד 'משלחת' והשמפניה מתבגרת למשך שישה חודשים נוספים. התוצאה היא אף עדין אך מורכב, עם רמזים לפרי הדר, וחיך מאוזן טוב. מושלם כמו אפריטיף, הוא גם הולך טוב מאוד עם אוכל.