תערובת חטיפים של צ'ספיק
מתכון זה מ טעם הבית דורש חומץ, חרדל טחון, זרעי סלרי ובייגלה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 40%, וזה די רע. נסו תערובת חטיפים של מפרץ צ'ספיק, 1-2-3 תערובת חטיפים, ו תערובת חטיפים עבור מתכונים דומים.
הוראות
ב-3 קו-טי. קערה בטוחה במיקרוגל, שלבו את הדגנים, הקרקרים והבייגלה. בקערה קטנה חסינת מיקרוגל ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את החומץ, רוטב הווסטרשייר, אבקת השום, תיבול פירות הים, זרעי הסלרי והחרדל.
יוצקים מעל תערובת דגנים וזורקים לציפוי.
מבשלים, ללא כיסוי, גבוה במשך 3-4 דקות, תוך ערבוב פעם אחת.
מורחים על נייר שעווה להתקרר. אחסן בכלי אטום.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. פרארי פרל עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![פרארי פרל]()
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.