תערובת ירקות צלויה
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מדהים של 85%. מתכונים דומים: מעורב ירקות ירוקים קלויים, תערובת ירקות דלעת צלויה, ו תערובת ירקות אביבית צלויה בתנור.
הוראות מחממים תנור ל 425 חום. בקערה גדולה שלבו תפוחי אדמה, פלפלים אדומים, דלעת, בטטה ובצל. בקערה קטנה, לטאטא שמן, חומץ ותבלינים.
יוצקים מעל ירקות וזורקים לציפוי.
מעבירים לשניים משומנים 15 על 10 על 1 אינץ'. אפייה מחבתות.
אופים, ללא כיסוי, 30-40 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים מנות :
2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה) 1 קטן דלעת סקווש, קלופים וקפואים 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' רוזמרין טרי טחון או 2 כפיות רוזמרין מיובש, מרוסק 1 2 כפיות אבקת שום טימין טרי טחון או 1 כפית טימין מיובש 3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' 3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי) 1 חתיכות טופי הית' בר כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג) 1 ( חצילים) בצל אדום, חתוך טריזים 2 1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר פלפל אדום מתוק, לחתוך לחתיכות 1 אינץ 1 אוראו ממולאים כפולים לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום 1 ( חצילים) בטטה, קלופים וקפואים 3 תפוחי אדמה מזהב יוקון, חתוכים לטריזים קטנים