קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

תערובת מותאמת אישית קציצת בשר להמס עם גבינת פימנטו

תערובת מותאמת אישית קציצת בשר להמס עם גבינת פימנטו
תערובת מותאמת אישית קציצת בשר להמס עם גבינת Pimento עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 76 גרם של שומן, וסך הכל 858 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו צלעות בקר טחון, רוטב חריף, מלח כשר ופלפל סדוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו גבינת פימנטו ופטי בייקון להמס, קציצת בשר פורטובלו & להמס, ו פטי להמס גבינה בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את סינטה וצלעות קצרות ומפזרים מלח ופלפל. באופן רופף ליצור את הבשר לתוך 4 שווה 4 אונקיה קציצות על 1/2 אינץ ' עבה. אני אוהב לעצב את הקציצות שלי לריבועים או עיגולים בהתאם לצורת הלחם שלי. ככה בכל ביס יהיה המבורגר! צור באר קטנה במרכז כל קציצת בשר, באמצעות האגודל שלך (זה יעזור ההמבורגר שלך לבשל באופן שווה).
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קציצות בשרקציצות בשר
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
לחםלחם
בשרבשר
2
מחממים 2 כפות שמן במחבת קטנה על חום בינוני. מבשלים את הבצל, מפזרים מלח וערבוב מדי פעם, עד קרמל, חום ורך, 25 to30 דקות. קציצות בשר העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קציצות בשרקציצות בשר
בצלבצל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה או מחבת מחבת על חום גבוה ומוסיפים 1 עד 2 כפות של השמן. מבשלים את ההמבורגרים היטב בצד למעלה (ההמבורגר גם אוסף את המיצים בעת הבישול, ומאפשר להמבורגר שלך במרינדה) עד השחמה בכל צד, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
העברה לצלחת.
5
מורחים את גבינת פימינטו תוצרת בית על הצד הלא חמאה של כל פרוסת לחם. החלק העליון של פרוסות הלחם עם ערימה של בצל, ולאחר מכן להוסיף את קציצות המבורגר העליון עם פרוסות הלחם הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פימנטוגבינת פימנטו
קציצות המבורגרקציצות המבורגר
בצלבצל
מורחיםמורחים
לחםלחם
6
מניחים את הכריכים בחזרה על המחבת וטוסט עד הלחם הוא חום זהוב והגבינה מתחילה להמיס, 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
לחםלחם
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מערבבים את צ ' דר, מיונז, בצל, פימינטוס, שום ורוטב חם במעבד מזון עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
רוטב חריףרוטב חריף
פימיאנטופימיאנטו
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
8
מעבירים את גבינת פימנטו לצנצנת זכוכית או קערה ומקררים עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פימנטוגבינת פימנטו
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה