תערובת מותאמת אישית קציצת בשר להמס עם גבינת פימנטו
תערובת מותאמת אישית קציצת בשר להמס עם גבינת Pimento עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 76 גרם של שומן, וסך הכל 858 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו צלעות בקר טחון, רוטב חריף, מלח כשר ופלפל סדוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו גבינת פימנטו ופטי בייקון להמס, קציצת בשר פורטובלו & להמס, ו פטי להמס גבינה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את סינטה וצלעות קצרות ומפזרים מלח ופלפל. באופן רופף ליצור את הבשר לתוך 4 שווה 4 אונקיה קציצות על 1/2 אינץ ' עבה. אני אוהב לעצב את הקציצות שלי לריבועים או עיגולים בהתאם לצורת הלחם שלי. ככה בכל ביס יהיה המבורגר! צור באר קטנה במרכז כל קציצת בשר, באמצעות האגודל שלך (זה יעזור ההמבורגר שלך לבשל באופן שווה).
מחממים 2 כפות שמן במחבת קטנה על חום בינוני. מבשלים את הבצל, מפזרים מלח וערבוב מדי פעם, עד קרמל, חום ורך, 25 to30 דקות. קציצות בשר העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה או מחבת מחבת על חום גבוה ומוסיפים 1 עד 2 כפות של השמן. מבשלים את ההמבורגרים היטב בצד למעלה (ההמבורגר גם אוסף את המיצים בעת הבישול, ומאפשר להמבורגר שלך במרינדה) עד השחמה בכל צד, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מורחים את גבינת פימינטו תוצרת בית על הצד הלא חמאה של כל פרוסת לחם. החלק העליון של פרוסות הלחם עם ערימה של בצל, ולאחר מכן להוסיף את קציצות המבורגר העליון עם פרוסות הלחם הנותרות.
מניחים את הכריכים בחזרה על המחבת וטוסט עד הלחם הוא חום זהוב והגבינה מתחילה להמיס, 2 דקות לכל צד.
מערבבים את צ ' דר, מיונז, בצל, פימינטוס, שום ורוטב חם במעבד מזון עד בשילוב טוב.
מעבירים את גבינת פימנטו לצנצנת זכוכית או קערה ומקררים עד המשרד, לפחות 1 שעה.