קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

תערובת פירות ים שמנת עם פסטה

תערובת פירות ים שמנת עם פסטה
תערובת פירות ים שמנת עם פסטאן היא ללא חלב ופסקאטריאן ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למנה העיקרית הזו יש 702 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. 12 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מכלמתכונים דורש חתכים ברוקולי, שום, ספגטי, צדפות ים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 89%, המנה הזו מצוינת. מתכונים דומים: פסטה פירות ים שמנת, פסטה פירות ים שמנת פומודורו, ו פסטה פירות ים שום שמנת.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הברוקולי, הסלרי, הבצל, הפטריות והשום ומבשלים 3 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מערבבים את הצדפות והשרימפס במחבת ומבשלים 3 דקות. מערבבים פנימה את המרק, הפטרוזיליה והפלפל השחור ומחממים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה. מבשלים 5 דקות או עד שהצדפות מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מגישים את תערובת פירות הים מעל הספגטי.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים