אם יש לכם ירקות עם רוטב חלב יכול להיות רק ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. זה מנות ראשונות יש 116 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 16 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם גבינת פטה, עגבניות, מלפפונים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 66%, שהוא מוצק. ירקות עם צדפות מטוגנות ורוטב חלב חמאה, תרמילי אפונה ועשבי תיבול, ו סלט עוף שום וחמאה בגריל עם רוטב חמאה-טחינה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה גדולה זורקים ירקות, עגבניות, מלפפונים, גזר ושאלוט עם מספיק רוטב לציפוי.
מיקרוגל ליים למשך כ-30 שניות לשחרור שמנים אתרים, והניח בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
1
הפעל את הבלנדר ובזמן שהוא פועל, הוסף 1 בכל פעם דרך צינור ההזנה, הפטרוזיליה, העירית, השמיר והשום, וערבב יחד עד שנוצרת עיסה חלקה. בשלב זה הסיד צריך להיות קריר מספיק כדי לסחוט. כשהכוח עדיין דולק, סחטו את מיץ הליים דרך צינור ההזנה של הבלנדר, ואז הוסיפו לאט מאוד את החמאה ואת מסטיק הקסנטן עד שהתערובת מסמיכה ויכולה לצפות את גב הכף. התאימו את התיבול במלח ופלפל. מניחים בצד במקרר עד הצורך. (כשהוא מצונן, הרוטב צריך להידמות למשהו כמו מיונז.)