תפו " א עטוף הליבוט עם תרד מוקפץ
תפוחי אדמה עטוף הליבוט עם תרד מוקפץ נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 294 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מזהב יוקון ארוכים, שיני שום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפו " א עטוף הליבוט עם תרד מוקפץ, הליבוט עטוף בתפוחי אדמה, ו עוף עטוף פרושוטו עם תרד מוקפץ.
הוראות
לטפוח דגים יבשים; מפזרים מלח ופלפל.
מניחים גיליון גדול של קלף על עבודהפנים. חצי כל תפוח אדמה לאורכו.באמצעות v-פורס או mandoline, פרוסה כל אחדpotato חצי דק מאוד. הגדר 5 עד 6 שקליםעל קלף בשורה, חופפים longsides. הפוך שורה נוספת שחופףצדדים קצרים של השורה הראשונה, ויוצרים 6x5-inchrectangle.
מפזרים מלבן עם מלח ופלפל. הגדר פילה 1 על פני חופףקצוות קצרים של פרוסות. מקפלים צדדים של דגים מלבנים, ויוצרים מנות. לחץ כדי לדבוק.
מפזרים מלח ופלפל. חזור עםפרוסות תפוחי אדמה מכתים פילה דגים.
חום 3 כפות שמן בכל אחד 2מחבתות גדולות מעל חום בינוני גבוה. Set3 עטוף פילה דגים, צד התפר למטה, מחבת ineach. מבשלים עד הזהב בתחתית, על 3 דקות. Turn; לבשל עד דגים isopaque במרכז, 2 עד 3 דקות יותר.
להעביר צלחות; לכסות כדי להתחמם.
Addgarlic; מערבבים 1 דקה.
להוסיף 1/3 של תרד;לזרוק עם מלקחיים עד תרד מתחיל להתבשל.
להוסיף תרד הנותרים 2 תוספות; מערבבים רק עד תחילת לנבול. תבלינים עם מלח ופלפל. מחלקים צלחות spinachamong עם דגים ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.