תפוז-זעפרן שרימפס-ו-סנאפר תבשיל
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? נזיד שרימפס וסנאפר כתום-זעפרן יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך חמאה, שרימפס, מיץ צדפות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קליפת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אוכמניות-Parfaits כתום כקינוח. נסו המרכיב הסודי (זעפרן): זעפרן אורז תפוז פילאף עם אורזו וצנוברים, סנאפר אדום עם ויניגרט עגבניות-זעפרן, ו נטישה פזיזה: מחבת צרובה עם ירקות זעפרן הדר על Orzo ארוגולן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר גדול מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה.
להוסיף 3/4 בצל כוס; לבשל 2 דקות או עד מכרז.
מוסיפים סוכר ו-6 המרכיבים הבאים( סוכר באמצעות מיץ צדפות); מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות.
להגדיל את החום בינוני; להוסיף דגים ושרימפס. מבשלים 5 דקות או עד שרימפס נעשים (לא מערבבים).
הסר מהחום; מערבבים ב 1/4 כוס בצל וחמאה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.