קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

תפוז-עוף מזוגג בלסמי

תפוז-עוף מזוגג בלסמי
עוף מזוגג כתום-בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 45 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 431 קלוריות. אם יש לך מרמלדה כתומה, תיבול עוף, ירכיים עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במרמלדה הכתומה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-40 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. עם כפית ציון של 80% המנה הזאת מעולה. נסו עוף בלסמי כתום מזוגג עם גבינת עיזים פולנטה, עוף מזוגג בלסמי, ו עוף מזוגג בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית הבתולי מעל חום בינוני עד גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מתבלים את העוף בנדיבות במלח, פלפל ותבלינים עופות. כאשר השמן חם אדוות, מוסיפים את העוף וחום במשך 5 דקות, ואז להסתובב ומפזרים רוזמרין. מבשלים עד שהעוף רך ומבושל דרך, כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
צווארי עוףצווארי עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
בקערה קטנה, מערבבים יחד את המרמלדה, חומץ ומניה ושופכים על העוף. מבשלים 2 עד 3 דקות או עד שהרוטב התעבה והופך לזיגוג דק.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
הוסף את הבצל הירוק במהלך הרגע האחרון של זמן הבישול. מסדרים על מגש הגשה ומגישים עם ארוגולה ירוקים.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ירוקירוק