תפוזים בסירופ הדר
גשו לסופר וקנו סוכר, מיץ תפוזים, מי פרחים כתומים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. מתכונים דומים: תפוזים ורימונים בסירופ ליים קפיר, תפוזים טריים עם סירופ יין אדום מתובל, ו עוגת תפוזים ושקדים עם מיץ תפוזים וסירופ.
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את מיץ התפוזים עם הסוכר ואת גרידת תפוזים מגוררת דק ולהביא לרתיחה, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן מערבבים במי הפרחים הכתומים.
בינתיים, באמצעות סכין חדה, לקלף את התפוזים, להסיר את כל הדגש הלבן המר.
חותכים את התפוזים לרוחב 1/3 אינץ עבה ולהעביר לקערה גדולה, רדודה הגשה.
יוצקים את הסירופ על התפוזים ומקררים עד מקורר, על 2 שעות.
מקשטים עם רצועות כתום-גרידה וגבישי קייפ ומגישים קר.