תפוזים מאובקים צ'ילה, Jícama, מלפפון
תפוזים מאובקים צ'ילה, Jícama, מלפפון עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, מתכון ידידותי fodmap יש 64 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך תפוזי טבור, מלפפון, jicama, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית נסו סלט Jícama & מלפפון עם רוטב צ'ילה אדום, סלט סלק גולמי עם ג'יקמה, אבוקדו ותפוזים, ו צ'ילה מנוקבת צלעות חזיר עם תותים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הקליפה ואת הדורית הלבנה מ 3 תפוזים עם סכין חדה.
חותכים פירות קלופים בחצי אורך, ואז לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
חותכים הנותרים כתום חצי לרוחב, ואז לחתוך כל מחצית 6 עד 8 טריזים עבור סחיטה.
חותכים פלחי jicama ומלפפון לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
לסחוט מיץ מ 4 עד 6 פלחי תפוזים לתוך קערה, ולאחר מכן להוסיף jicama, מלפפון, ומלח לטעום ולזרוק היטב. פרוסות תפוז העונה עם מלח ולסדר על מגש עם jicama ומלפפון. מפזרים קלות עם קאיין.
מגישים עם טריזים כתומים שנותרו.
תפוזים, jicama, מלפפון ניתן לחתוך 3 שעות קדימה, מקורר בנפרד שקיות פלסטיק אטום.