תפוח אדמה אפוי יין
תפוח אדמה אפוי יין יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 1 . אם יש לכם שרי בישול, חמאה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. מתכונים דומים: ירכיים עוף אפוי ביין אדום, הליבוט אפוי לימון ויין, ו ארטישוקים אפויים עם לימון ויין.
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
הפוך כמה חתכים לרוחב תפוחי האדמה, על 1/2 אינץ ' זה מזה ולא ממש כל הדרך.
מניחים חצי פרוסת בצל, וחתיכת חמאה לכל חתך.
מניחים את תפוחי האדמה על גיליון של רדיד אלומיניום, ויוצרים קערה.
יוצקים את יין הבישול על תפוחי האדמה, ומקפלים את נייר הכסף סביב לאטום, מפנה את הקצוות כמו סירה כדי לשמור על היין מלשפוך החוצה.
מניחים את תפוחי האדמה על תבנית אפייה, ואופים במשך 50 עד 60 דקות, בהתאם לגודל של תפוח האדמה. כאשר נעשה, לחתוך דרך רדיד, העליון עם תוספות תפוחי אדמה האהוב עליך או רק מלח ופלפל.